Реакцията на Ювентус не закъсня - клубът излезе с официално

...
Реакцията на Ювентус не закъсня - клубът излезе с официално
Коментари Харесай

Ювентус с реакция по повод жестокото наказание

Реакцията на Ювентус не закъсня - клубът излезе с публично изказване във връзка наказването, което му бе наложено поради финансови нарушавания по време на предходното управление.

Федералният апелативен съд наложи тежка глоба на " бианконерите ", която се показва в отнемането на 15 точки от актива им, въпреки че прокурорът в началото изиска 9.

От Юве реагира незабавно и изрично обявиха, че ще апелират пред по-горната инстанция.

" Днешното решение на Федералния апелативен съд съставлява незаслужено отношение към Ювентус и неговите шефове спрямо всички останали клубове. Внимателно ще прочетем какви са претекстовете на съда, преди да внесем обжалване пред Спортния гаранционен съвет.

Искаме да напомним, че Ювентус и шефовете на клуба са упрекнати в нарушаване на предписание, което няма нищо общо със спорта и това към този момент бе потвърдено. Смятаме, че това решение е очевидна неправда към клуба и милионите му почитатели, и имаме вяра, че тя ще бъде поправена на идващото правосъдно равнище ", написа в изказването на торинския гранд.

Спортният гаранционен съвет към Италианския олимпийски комитет е най-висшата спортна правосъдна инстанция в страната.

Проблемът за Юве е, че там не могат да анулират наказването, а единствено да го върнат за наново преразглеждане от Федералния апелативен съд и то, в случай че има официални нарушавания на разпоредбите.
 Официално: 15 точки са отнети на Ювентус поради дело за финансова машинация
Официално: 15 точки са отнети на Ювентус поради дело за финансова машинация

Други клубове бяха забъркани в тази ситуация, само че съдът на FIGC ги оправда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР