Разследващият полицай е информирал два дни по-късно прокуратурата във връзка

...
Разследващият полицай е информирал два дни по-късно прокуратурата във връзка
Коментари Харесай

Гърми скандал след убийството в Добрич! Не е за вярване какво е станало след клането

Разследващият служител на реда е уведомил два дни по-късно прокуратурата по отношение на нападението с нож над Емилиян Русев в региона на паметника на Деспот Добротица, осъществено вечерта на 25 февруари, написа pronewsdobrich.bg.
Дни преди 31-годишният психологично болен Марин Добрев да умъртви с нож в парка инцидентен минувач, излиза наяве от известие, публикувано от Районната прокуратура в Добрич.
Във връзка с изостреното публично внимание и появилите се спекулации, последвали убийството на мъж в града, намушкан смъртоносно на 7 март 2024 година, и случили се преди този момент набези от сходен темперамент, от държавното обвиняване осведомят, че:
Предшестващото убийството нахлуване е осъществено на 25 февруари 2024 година. След постъпил сигнал по случая, на същата дата проверяващ служител на реда е почнал досъдебно произвеждане. Дежурният прокурор при районна прокуратура Добрич не е бил известен за това. На идващият ден – 26 февруари по случая е било арестувано лице.
След преценка съпричастността му към нападението, лицето е освободено, като е признато, че не са налице доказателства, които да сочат на него като причинител. И за тези дейности районната прокуратура в града не е била известена.
Едва на 27.02.2024 година, към обяд, за първи път в районната прокуратура е постъпило уведомително писмо. С него прокуратурата е била известена за започнатото досъдебно произвеждане във връзка нападението на мъжа, намушкан в региона на ръката, в това число и за това, че по случая е било арестувано и след това освободено лице.
На същата дата е бил избран наблюдаващ прокурор, като същият неотложно е указал търсене на лицето и отвеждането му в ЦПЗ „ Д-р П. Станчев “ град Добрич, с оглед осъществяването на обзор и настаняването му за лекуване по неотложност, с оглед изолирането му от обществото до решение на въпросите за вменяемостта му.
На 7 март 56-годишният Живко Маринов бе атакуван от Марин към 18,40 часа наоколо до детски уреди в градския парк. Той е намушкан в гърдите. Намерен е малко по-късно от инцидентен минувач, само че към този момент е бил мъртъв.
Пристигналият на място екип на Спешна помощ единствено открил, че мъжът е умрял. 10-15 минути по-късно, малко след 18,50 часа на 7 март, психологично болният намушкал и втори мъж – към този момент в региона зад магазин „ Лидл “. При него раната е в региона на ключицата.
По-късно Марин Добрев е арестуван и сега е в ареста.
Съдебно-психиатрична експертиза би трябвало да откри дали е съзнавал осъщественото и може да носи отговорност за дейностите си. Според това ще бъде решено дали ще му бъде повдигнато обвиняване или ще бъде настанен за наложително лекуване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР