Разследващите продължават да нищят причините за кървавата трагедия, която се

...
Разследващите продължават да нищят причините за кървавата трагедия, която се
Коментари Харесай

Ужасяващо! Ритуално убийство е една от версиите за смъртта на 8-годишното момиченце

Разследващите не престават да нищят аргументите за кървавата покруса, която се разигра през вчерашния ден в пловдивското село Желязно. Ден откакто 8-годишната Вилияна почина вследствие на прободните рани, а нейната майка Лиляна е в тежко положение в най-голямата пловдивска болница, хората са в шок и към момента се чудят и маят какво в действителност се е случило зад стените на къщата и какви са претекстовете.

Версиите за това кой е направил бруталното ликвидиране са две – самата Лиляна или трети човек, който е бил обвързван с нея.

Основна е версията, съгласно която майката е наръгала неведнъж детето си, след което се е пронизала сама с острието. Според проверяващи е малко евентуално да има трети участник в кървавата драма, само че и това се ревизира.

Относно версиите за претекстовете, там към момента няма проблясък. Лиляна е претърпяла интервенция, лекарите са нормализирали положението й след пронизването в региона на корема.

Сега майката е в медикаментозна кома.

Според престъпни психолози в убийството има символика. Логиката им е ориентирана към това съмнение от няколко обстоятелството. Първо, датата е 1 юни – Денят на детето. Второ, сутринта майката е станала, изкъпала е щерка си, след което е облякла нея и себе си с нови, хубави облекла. Трето, многочислените пронизвания с нож. Тези три неща карат престъпните психолози да позволяват, че убийството е един тип ритуално и е било авансово планувано. Така или другояче, в случай че това е била задачата, то тя не е реализирана до дъно, защото самоубийството на Лиляна, най-малко досега, е несполучливо.

Сред проверяваните версии за нещастието е също

психологично заболяване на Лиляна,

което тя сполучливо скрила от околните и приятелите си. През последните месеци обаче то се влошило.

Майката към момента е с заплаха за живота. По информация на „Марица“ е постъпила в болничното заведение в схващане, като е запазила цялостно безмълвие. Наблюдавала е без капка страст по какъв начин лекарите реанимират детето й и се пробват да го върнат към живота.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР