Разследващите правят втори оглед на мястото на убийството на 46-годишния

...
Разследващите правят втори оглед на мястото на убийството на 46-годишния
Коментари Харесай

Убиецът на Дракополов се правил на клошар

Разследващите вършат втори оглед на мястото на убийството на 46-годишния Николай Дракополов. Мъжът беше убит нощес на кръстовище в София пред очите на 11-годишно дете. Разследващите работят по две съществени версии за покушението, предава Българска национална телевизия.

До момента е ясно, че индивидът, който е прострелял Дракополов, е следил жертвата си близо 4 часа. Крил се е под моста, като се е правел на клошар. Разследващите позволяват, че е имал и съизвършител.

Най-вероятно са следили жертвата по кое време напуща автокъщата, която е негова благосъстоятелност, с цел да тръгне към центъра на София и тогава към този момент са почнали да внимават дали ще спре на светофара, с цел да го гръмнат там.

" Първата кола, която е тук, които са подали сигнала. Има и коли зад него, има и очевидци, които и сега се прецизират. Снемат се данни на очевидци, които следва да бъдат разпитани, да опишат какво са видели от под моста ли е излязъл човек, по тротоара ли се е движил ", разкри Илиана Кирилова, градски прокурор на София.

Вероятно залавянето на няколко огромни колета с кокаин от проверяващите в България, т.е. загубата на огромни количества от дрогата могат да бъдат един от претекстовете за разчистването на сметки.

Другата версия, която проверяващите имат, е поради конкуренция на вторичния пазар на коли, защото неговият формален бизнес е търговия с използвани коли нов импорт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР