Разследващи журналисти от украинския проект Слідство.Info идентифицираха част от военните

...
Разследващи журналисти от украинския проект Слідство.Info идентифицираха част от военните
Коментари Харесай

Палачите от Буча! Идентифицираха част от руските военни престъпници, извършили клането в предградието на Киев

Разследващи публицисти от украинския план " Слідство.Info " идентифицираха част от военните нарушители, направили зверствата в украинския град Буча. Това оповестява уеб сайтът Цензор.НЕТ.

Оказва се, че те са от 155-та бригада морска пехота от Тихоокеанския флот на Русия. По данни на проверяващите, точно бойци и сержанти от тази бригада са причинителите на военните закононарушения в Буча, Ирпен и Гостомел. 155-та бригада от Владивосток - окупаторите са пропътували 9 000 км, пресекли са цялостен континент, с цел да дойдат в мирна Украйна и да убиват и насилват нейните поданици.

Ето имената и лицата на част от военните нарушители, направили зверството в Буча:

 Михаил Ткач Михаил Ткач Източник: Скрийншот/Youtube

 Михаил Ткач и приятелката му Михаил Ткач и приятелката му Източник: Скрийншот/Youtube

Матрос Михаил Ткач, 20 година, роден във Владивосток, през 2017 година е приключил учебно заведение. Подписал е договор, откакто е свикан в армията. На страницата си в съветската обществена мрежа " ВКонтакте " той заплашва украинец: " Носи си пластмасовия паспорт, с цел да може да те позная, измежду тези двеста, които очистих. За спомен ще ти отрежа ухото и ще го взема със себе си ".

Алексей Гасков, 20 година Роден в Бурятия, приключил учебно заведение там, свикан в армията.

 Алексей Скулкин Алексей Скулкин Източник: Скрийншот/Youtube  Олга Скулкина Олга Скулкина Източник: Скрийншот/ВКонтакте
Старши сержант Алексей Скулкин, 33 година Служи в съветската войска от 15 години. Има жена и наследник. През 2016 година е бил в Сирия, където съветската войска поддържаше незаконния режим на Башар Асад.

 Александър Черепахин и брачната половинка му Александър Черепахин и брачната половинка му Източник: Скрийншот/Youtube
Старши матрос Александър Черепахин, 28 година След довеждане докрай на главното учебно заведение приключва колеж по електрозаваряване. След това постъпва на работа в съветската войска. Също е взел участие в убийствата на мирни поданици в Сирия. Има жена и четиригодишна щерка.

 Андрей Килдишов Андрей Килдишов Източник: Скрийншот/TikTok
Андрей Килдишов, 20 година Роден в гр. Находка, Приморски регион, Далечния изток. Завършил учебно заведение и лицей, след което постъпил в армията. Килдишов е Тиктокър. Майка му е преподавател в детска градина или учебно заведение. Възхвалява Сталин с плакати " Спасибо деду за победу " (Благодаря на дядо за победата).

 Майката на Андрей Килдишов възхвалява Сталин Майката на Андрей Килдишов възхвалява Сталин Източник: Скрийншот/Youtube
Матрос Денис Колдашов, 26 година Роден и израсъл също в Приморския район, учил в колеж за автомеханик. След това постъпил в армията. През 2016-2017 е воювал в Сирия. Има жена и петгодишна щерка. Докато брачният партньор й убива мирни украинци, брачната половинка му се хвали в обществените мрежи, че е на шопинг с приятелки.

Старши сержант Максим Коновалов, 36 година Роден и израсъл в Томска област, учил за счетоводител. От 2003 година служи в съветската окупационна войска. Също е бил в Сирия. Има жена, щерка и наследник.

Старши матрос Михаил Маметиев, 32 година По обучение е тракторист. През 2010 година постъпва на работа в съветската войска. Както множеството от това поделение е бил в Сирия през 2016 година Има жена и малолетна щерка.

През тези 40 дни на войната, която Русия води против Украйна, 155-та тихоокеанска бригада е изгубила към половината от персоналния си състав. Но болшинството от разпознатите окупатори наскоро са били онлайн в профилите си в обществените мрежи и или са с евърнали в Русия, или са ранени и се намират в болница.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР