Разривът между Дженифър Анистън и Джъстин Теру, за когото актрисата

...
Разривът между Дженифър Анистън и Джъстин Теру, за когото актрисата
Коментари Харесай

Дженифър Анистън се оплете в любовна интрига! Джъстин Теру намерил в дома им нещо, което го съсипало преди развода

Разривът сред Дженифър Анистън и Джъстин Теру, за който актрисата бе омъжена две години, продължава да се задълбочава поради нови клюки. По информация на “Us weekly “, повода за развода им са любовни писма от Брат Бит, открити от Теру. Те били писани преди 2 години, само че до ден сегашен се съхранявали в дома на Анистън. Според източници това били дребни и благи бележки от вида на „ Изглеждаш прелестно през днешния ден “ или „ Скучно ми е “.

„ Джен го увери, че тези бележки не значат нищо за нея, само че Джъстин не можел да се успокои от станалото. Засилило се възприятието му на неустановеност в връзките му с актрисата “, разкрива източник.

През предходната седмица Анистън разгласи, че ще се разведе с Джъстин. Към момента пред двойката стои въпросът по какъв начин да разделят общото си имущество. На актрисата ще й се наложи да върне на Теру годежния си диамантен пръстен на стойност 500 000 $.

Двамата въпреки всичко обявиха, че до бракоразвод се стига по взаимно единодушие и двамата ще запазят положителните си връзки.

„ Ние сме най-хубави другари, които взеха решение да прекратят връзката си като интимна двойка, само че ще продължим да поддържаме контакт. Бихме желали да създадем това зад кулисите, само че поради клюките взехме решение да кажем истината незабавно “, признават двамата в особено изказване.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР