Разрешението е на Департамента по транспорт на САЩ и е

...
Разрешението е на Департамента по транспорт на САЩ и е
Коментари Харесай

Пускат директни полети от България до САЩ

Разрешението е на Департамента по превоз на Съединени американски щати и е годно за две години. Българската самолетна компания възнамерява да лети от летище София до летище Кенеди в Ню Йорк три пъти седмично, написа в разрешителното.

Разрешението дава опция за осъществяване на полети, както постоянни, по този начин и чартърни, на товари, поща и пасажери сред всяка точка на Съединени американски щати и Европейския съюз. Компанията може да извършва постоянни товарни полети и чартъри, в границите на графика на други оператори, при авансово утвърждение. GullivAir подаде заявление за това през есента на 2020 година Собственик на самолетната компания е Янко Иванов, откри инспекция на Travelnews в Търговския указател.

В момента GullivAir извършва директни чартърни полети от България до далечни дестинации като Малдивите и Доминикана. GullivAir разполага с няколко самолета – първият огромен Airbus A330-200 (LZ-ONE) в България дойде миналoтo лято. Освен това през февруари 2021 година в регистъра на ГВА са вписани още два A330-200 – LZ-AWZ и LZ-AWY.

Компанията употребява и три турбовитлови ATR-42-600 (LZ-DAI, LZ-DAH и LZ-DAJ).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР