Разработчикът на смартфони Honor, който преди това беше собственост на

...
Разработчикът на смартфони Honor, който преди това беше собственост на
Коментари Харесай

И Honor е ограничила доставките на смартфони за Русия

Разработчикът на смарт телефони Honor, който преди този момент беше благосъстоятелност на китайския телекомуникационен колос Huawei, прекрати формалните доставки на устройства за съветския пазар.

Вестник " Ведомости " заяви, базирайки се на източници от бранша на дистрибуторите на електроника и телекомуникациите, че Honor е почнала да понижава доставките на джаджи за Русия още през март. Това се изяснява с актуалната геополитическа обстановка. Honor обаче към момента не е направила публично изказване за напускането на съветския пазар.

Твърди се, че Honor сега търси сътрудници в Армения, Грузия и към този момент е постигнала съглашение с Узбекистан за импорт на смарт телефони в Русия по скица за успореден импорт. " Разширяването на мрежата от дистрибутори в страните от Оперативно-наблюдателно дело може да значи, че Honor ще възобнови доставките за Русия ", означават осведомени.

Трябва да се добави, че заради актуалната обстановка доста огромни снабдители на електроника, в това число Apple, ASUS, Dell, Samsung и други, напуснаха съветския пазар. В резултат на това търговците на дребно започнаха да внасят артикули в Русия посредством успореден импорт, само че това основава спомагателни компликации - с ремонта на джаджите и по-дълъг период на доставка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР