Разпространената днес от МВР информация за това, че „имало данни

...
Разпространената днес от МВР информация за това, че „имало данни
Коментари Харесай

Проф. Ангелов изригна: Разпространените твърдения за мен от МВР са безпочвени клевети

Разпространената през днешния ден от Министерство на вътрешните работи информация за това, че „имало данни за осъществени длъжностни закононарушения по отношение на публичната поръчка за построяването на Национален институт по педиатрия“ през 2020г., всъщност съставлява предумишлено разпространяване на погрешна информация. Това съобщи някогашният здравен министър Костадин Ангелов с пост във „ Facebook ”.

„ Преценката на този въпрос първо е от компетентността на Прокуратурата, а не на Министерство на вътрешните работи. Авансовото заплащане, за което става дума в известието на Министерство на вътрешните работи, не е подредено от Министерството на здравеопазването или от Министъра на опазването на здравето, а от държавното акционерно сдружение – възложител на публичната поръчка за построяването на детската болница ”, написа още той.

Той беше безапелационен, че няма нищо общо с решението за разкриване на процедурата за публичната поръчка, нито с решението за основаването на държавното акционерно сдружение, встъпило в правата на възложителя по поръчката, нито с ръководството и мениджмънта на последното.

„ Ето за какво, публикуваните през днешния ден изказвания от страна на Министерство на вътрешните работи, по отношение на мен, съставляват всъщност безпочвени клюки ”, прибавя той.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР