Разпределителят Симеон Николов отпада от състава на България за световното

...
Разпределителят Симеон Николов отпада от състава на България за световното
Коментари Харесай

Зверски инцидент със син на наша легенда, откаран е в „Пирогов“. Аут е от Световното

Разпределителят Симеон Николов отпада от състава на България за международното състезание по волейбол до 21 години в Бахрейн. 16-годишният гений контузи ръката си при безразсъден битов случай.
Единият от синовете на някогашния капитан на България Владимир Николов е засегнал сухожилие и се постанова да бъде опериран, осведомиха от родната федерация по волейбол, предава Блиц.
Николов-младши е срязал ръката си с чаша в хотела, където „ лъвовете “ са на лагер. Веднага е откаран в „ Пирогов “.
Първоначалните прогнози са, че Симеон ще отсъства близо месец и половина, което значи, че ще пропусне и европейското състезание до 19 години.
16-годишният гений на Левски София е част и от два национални състава.
В националния тим до 21 години по неотложност беше извикан Борислав Николов от Деа, който отпътува през днешния ден с отбора на мястото на Николов. Другият разпределител е Стоил Палев от Левски София.
Групата от 12 играчи, която избра селекционерът Андреа Буратини: Лазар Бучков (Левски София), Ерик Стоев (ВКСГ), Венислав Антов (Левски София), Владимир Гърков (Левски София), Стоил Палев (Левски София), Александър Николов (Лубе Чивитанова), Георги Татаров (ЦСКА), Борислав Николов (Деа), Ивайло Дамянов (Марек), Даниел Павлов (Левски София), Ивайло Дамянов (Марек), Виктор Бодуров (Славия 2017).
Световното състезание в Бахрейн ще се организира от 7 до 16 юли. България е в група „ С “ дружно с Полша, Канада и Индия. За топ 8 се класират първите два тима от четирите групи, които ще бъдат разграничени още веднъж в две групи по четири отбора. Първите два от тях ще се класират за полуфиналите. Вторите два отбора от предварителните групите ще играят във втора осмица, която ще разпредели на местата от 9-о до 16-о.
Групите на Световното в Бахрейн:
Група А: Бахрейн, Иран, Тайланд, Тунис
Група В: Италия, Бразилия, Египет, Мароко
Група С: Полша, България, Канада, Индия
Група D: Аржентина, Белгия, Чехия, Съединени американски щати
Maчовете на България на международното състезание:
7 юли от 14:00 ч. против Канада
8 юли от 14:00 ч. против Индия
9 юли от 11:00 ч. против Полша
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР