Разплащателната сметка в наши дни е нещо необходимо, което значително

...
Разплащателната сметка в наши дни е нещо необходимо, което значително
Коментари Харесай

4 мита за разплащателните сметки


Разплащателната сметка в наши дни е нещо належащо, което доста улеснява всекидневието ни. Повечето хора употребяват банкови сметки и банкови услуги всеки ден, а даже и повече от един път дневно. Въпреки това към тях не престават да витаят легенди, а през днешния ден Елена и Неделчо от ПроКредит Банк развенчават четирите най-разпространени от тях.
Мит 1: Всички разплащателни сметки са идентични.
Елена: Банковите сметки се употребяват за разнообразни цели от другите консуматори. Хората получават заплатата си по банкова сметка, заплащат битовите си сметки или вършат парични преводи. Учениците могат да получават стипендиите си по тях, студентите да получават преводи от родителите си или пък заплатата от първата си работа, а пенсионерите – пенсиите си. Няма възраст, на която банкова сметка да не ти би трябвало.
-->
За другите консуматори ПроКредит Банк предлага разнообразни благоприятни условия. За хората, които употребяват повече банкови услуги всекидневно – вършат парични преводи, заплащат сметки, теглят пари в брой, пазарят онлайн, има, която включва всички интервенции, които може да направи един клиент.

Ако пък човек употребява най-вече дебитна карта за заплащане в магазини, пазари доста онлайн, не тегли пари от банкомат и рядко прави преводи и преводи, може да избере. Ако се наложи да употребява друга услуга, може да заплати единствено нея.
Мит 2: Ако имаш банкова сметка, значи би трябвало да плащаш доста такси, в това число и за заплащане на ПОС терминал.
Неделчо: Всеки клиент може самичък да избере от кой тип сметка да се възползва – с закрепена месечна такса за всички услуги или без месечна такса, а с в допълнение възнаграждение на избрана услуга единствено когато тя му е нужна. С избора на услуга и подписването на контракта с Банката, всеки консуматор е наясно с всички условия по разплащателната сметка, които са разказани транспарантно, елементарно и тъкмо. Много хора считат, че заплащането на ПОС терминали, изключително в чужбина, значи сигурни спомагателни такси, само че в ПроКредит Банк това не е по този начин – нито в страната, нито отвън нея. Същото важи и за онлайн извършването на покупки.
Мит 3: За да откриеш разплащателна сметка, би трябвало да отидеш до гише на банката и да занесеш парите си.
Елена: Откриването на банкова сметка може да бъде толкоз елементарно, колкото и потреблението ѝ. В ПроКредит Банк даже не е нужно да се отиде на гише на място в Банката, да се носят купчини с документи и да се чака на опашки. и става за негативно време, в това число и подписването на контракт. И в този момент ще попитате за дебитната карта. Тя съпровожда всяка разплащателна сметка, с цел да може всеки да разполага с парите си когато и да е и на всички места. Пристига по пощальон на адрес на клиента в напълно къс период.
Мит 4: Да имаш сметка значи, че банките наблюдават какъв брой пари имаш и какво правиш с тях.
Неделчо: Банковата сметка е улеснение за клиента. С нея той може постоянно да разполага със средствата и да ги следи, а не да се тормози по какъв начин и къде да държи пари в брой. Банката е институция, която е под регулации и задачата ѝ е да обслужва и да подсигурява сигурност за средствата на клиентите. Въпреки всички тайни теории, има закони, които подсигуряват сигурността на всички инвестиции, а за Банката е значимо и безусловно наложително средствата да са законно добити. ПроКредит Банк е немска банка , която приема клиентите си за свои дълготрайни сътрудници, а те могат да са спокойни, че средствата им са на несъмнено място.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР