Разликата между първата и втората политическа сила е 2,7% в

...
Разликата между първата и втората политическа сила е 2,7% в
Коментари Харесай

Агоп Каспарян, Рего: Само БСП може да детронира ГЕРБ от властта

" Разликата сред първата и втората политическа мощ е 2,7% в интерес на Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия бележи растеж от предходното ни изследване от октомври, което сподели, че ГЕРБ имат преднина ", сподели Агор Каспарян от Институт " Рего " за последното изследване на института.

Каспарян посочи, че то е направено измежду респонденти от всички 28 области посредством изявление лице в лице.

" Периодът на проучване е 25 март - 28 март, тъй че са хванати шпионския скандал, данните за имунизирането, новината, че България е преди всичко по смъртност, т.е. последните политически данни и събития ", добави той.

" Данните затвърждават, че борбата на тези избори ще е сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ. От това проучване се вижда, че единствено Българска социалистическа партия може да детронира ГЕРБ от властта ", безапелационен бе той.

За електората на Българска социалистическа партия Каспарян означи, че с изключение на обичайните гласоподаватели на 60 и над 60-годишна възраст, проучването на " Рего " демонстрира, че и огромна част от гласоподавателите под 30-годишна възраст ще гласоподават за левицата.

" За първи път водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изпреварва Бойко Борисов като най-желан от българите министър председател ", уточни Агоп Каспарян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР