Разкриха работилница за преработка на контрабанден тютюн в Пловдив, съобщиха

...
Разкриха работилница за преработка на контрабанден тютюн в Пловдив, съобщиха
Коментари Харесай

Разкриха работилница за преработка на контрабанден тютюн в Пловдив

Разкриха работилница за преправка на контрабанден тютюн в Пловдив, оповестиха от полицията.
 Министерство на вътрешните работи
Специализираната полицейска интервенция за секване на противозаконното предпазване и разпространяване на артикули без български бандерол бе извършена на 28 април от чиновници на Шесто районно управление (на МВР) в Пловдив.

В икономически двор в Източна промишлена зона са арестувани петима души до момента в който товарят в лек автомобил чували с наситнен тютюн. Установена е самоличността на причинителите – четирима престъпно проявени и осъждани мъже и техен малолетен асистент.
 Министерство на вътрешните работи
При последвалите процесуални и следствени дейности е изяснено, че контрабандната стока в автомобила е 140 кг . Още 90 кг от нея, разпределени в еднокилограмови разфасовки, са открити в разнообразни пространства в парцела.
 Министерство на вътрешните работи
Допълнително при претърсването са открити и 16 бали с тютюневи листа с общо количество 480 кг, както и електрическа машина за рязането им. Конфискувани са и други материални доказателства за реализираната противозаконна активност от групата.

Извършителите са арестувани за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане и материалите са докладвани в Районната прокуратура.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР