Разкриха плановете на руския президент Владимир Путин за войната в

...
Разкриха плановете на руския президент Владимир Путин за войната в
Коментари Харесай

Разкриха плановете на Путин. Кога ще свърши войната?

Разкриха проектите на съветския президент Владимир Путин за войната в Украйна.

Путин надали ще промени тактиката си за войната преди изборите в Съединени американски щати следващата година с вярата, че възможна загуба на президента Джо Байдън ще принуди Съединени американски щати да понижат поддръжката си за Киев и да подобрят преговорната позиция на Русия. Това оповестява CNN, базирайки се на изказвания на американски публични лица. И по този начин, един от формалните лица сподели, че те „ нямат подозрения “, че Путин „ се пробва да издържи “ до изборите през 2024 година, написа УНИАН.
-->
Друг източник, осведомен с разузнаването, сподели, че " Путин знае, че Тръмп ще му помогне. Същото го вършат украинците и нашите европейски сътрудници. " Европейски посланик сподели пред CNN, че считат, че опитът на Русия да изчака войната в Украйна до изборите в Съединени американски щати „ е тъкмо проектът на Путин “.

Отбелязва се, че Съединени американски щати към момента нямат ясна информация какви са проектите на Путин и дали той съзнателно протака войната с вярата да завоюва Доналд Тръмп или републиканците на президентските избори.

Но изборите през идната година остават основен фактор, който западните национална сигурност, разузнаване и дипломатически чиновници споделят, че ще повлияе на решенията на Путин в Украйна, което прави още по-малко евентуално войната да завърши преди края на идната година.

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат през ноември 2024 година Сега главните противници в борбата за президентския пост са настоящият президент Джо Байдън и неговият предходник Доналд Тръмп, който е най-вероятният представител на Републиканската партия.

В същото време Тръмп към този момент направи редица спорни изказвания по отношение на войната в Украйна.

И по този начин, той съобщи, че в случай че беше президент, би поставил завършек на войната за 24 часа с помощта на другарството си с Путин.

Тръмп също отхвърли да назова Путин боен нарушител и неотдавна сподели, че Конгресът на Съединени американски щати би трябвало да спре поддръжката за Украйна до края на следствията против Байдън и фамилията му.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР