Разкошно време ни очаква и днес. Ще бъде предимно слънчево

...
Разкошно време ни очаква и днес. Ще бъде предимно слънчево
Коментари Харесай

Разкошно време и днес. Топло и слънчево

Разкошно време ни чака и през днешния ден. Ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността над източните региони от страната и Рило-Родопската облачност и тук-там там ще има краткотрайни превалявания. В обособени региони е допустимо да прегърми. Ще духа слаб, най-вече източен вятър.

Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°, по-ниски по Черноморието, в София към 22°. Атмосферното налягане денем ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца, заяви Националният институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността и тук-там, основно по северното крайбрежие ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури - сред 14° и 17°. Температурата на морската вода е от 12° по северното крайбрежие до 16° по южното. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време с по-значителни нараствания на облачността над Рило-Родопската област и тук-там там ще превали временен дъжд. Не са изключени и гръмотевици. Вятърът ще бъде слаб от север-североизток, денем ще се ориентира от юг и ще стартира да се усилва. Максимална температура на 1200 метра към 14°, на 2000 метра - към 6°.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР