Разхлабване на част от мерките срещу коронавируса ще бъде огласовено

...
Разхлабване на част от мерките срещу коронавируса ще бъде огласовено
Коментари Харесай

Разхлабват мерки до часове

Разхлабване на част от ограниченията против ковид ще бъде огласовено до часове. Това заяви здравният министър проф. Костадин Ангелов на постоянния брифинг на Националния действен щаб.

Ангелов разяснява недоволството на притежателите на огромни нехранителни магазини, които са затворени и излязоха с отворено писмо с апел за рухване на ограниченията за тях. " Ще сложим квадратни метри за един човек - сред 8 и 10 квадратни метра. До края на деня ще издам заповед с разхлабване на ограниченията и там ще видите какво сме решили ", съобщи министърът.

" До края на деня не престават всички диалози с специалистите за разхлабване на ограничения. Имам персонална молба към хората - дайте ни още една седмица глътка въздух, с цел да можем изрично да разхлабим повече ограничения. Постигнахме доста, направихме го дружно, дано да проявим още една седмица схващане ", прикани Ангелов.

Не чакаме повишаване на случаите на новозаразени с ковид след изборите. Нямаше скупчване на хора, а в случай че имаше такова, то бе отвън постройките. Мерките се съблюдаваха и се носеха маски, разяснява още проф. Костадин Ангелов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР