Разград. Откраднати са 20 пътни знака от ремонтираните през миналата

...
Разград. Откраднати са 20 пътни знака от ремонтираните през миналата
Коментари Харесай

Откраднати са 20 пътни знака от път III-4904 - основна връзка за Северната индустриална зона на Разград

Разград. Откраднати са 20 пътни знака от ремонтираните през предходната година 4,6 км от път III-4904 О.п. Разград – Кубрат/ - ж.п. гара Разград - /Разград – Дянково/, преминаващ край Северната индустриална зона на Разград. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " . Щетите са за 4 652 лева Ремонтът на третокласния път стартира през февруари 2020 година и приключи в края на септември. Отсечката е с значимо значение за директния трафик и е съществена връзка за Северната индустриална зона на регионалния център.

Кражбата е открита от чиновници на Областно пътно ръководство - Разград при осъществяване на обход на трасето. Знаците и металните стълбчета са изрязани с ъглошлайф. За вредите е сигнализирано ОД на Министерство на вътрешните работи - Разград.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли пътуващите по републиканската пътна мрежа да осведомят неотложно органите на Министерство на вътрешните работи, в случай че виждат недобросъвестни жители, извършващи вандалски актове или кражба на пътни такъми.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР