Разговорите с френския президент Еманел Макрон бяха делови, смислени и

...
Разговорите с френския президент Еманел Макрон бяха делови, смислени и
Коментари Харесай

Путин: Основните опасения на Русия бяха игнорирани

Разговорите с френския президент Еманел Макрон бяха настоятелен, смислени и потребни. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на взаимната конференция след срещата сред двамата държавници в Кремъл, траяла над пет часа, съобщи БГНЕС. 

Основните опасения на Русия по отношение на гаранциите за сигурност бяха пренебрегнати, установи Путин. Той окачестви политиката на НАТО за " отворени порти " като свободно пояснение на правилата на Алианса от Съединени американски щати и редица други страни. Путин назова неясно на какво съображение се пробват да показват придвижването на войските на територията на Русия като опасност за прилежащите страни.

Те се пробват да уверят Руската федерация, че НАТО е кротичък и защитителен съюз, само че във военната тактика на алианса Москва е обозначена като противни, акцентира съветският водач.

В същото веме Путин сподели, че е „ допустимо “ да продължи напред по някои от предложенията на Макрон.

Киев подценява всички благоприятни условия за спокойно възобновяване на териториалната целокупност на Украйна посредством разговор с Донбас, продължи още Путин. По думите му Киев се е насочил към демонтажа на Минските съглашения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР