Разговаряхме дълго с Кирил Петков и акад. Николай Денков“ –

...
Разговаряхме дълго с Кирил Петков и акад. Николай Денков“ –
Коментари Харесай

Инфарктно! Бойко Борисов си каза тежката дума и подкара ПП-ДБ: Денков прие, още в петък изчезват

„ Разговаряхме дълго с Кирил Петков и акад. Николай Денков “ – това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание (НС) преди началото на днешното съвещание.
„ Има няколко неща, които ни смущават. Акад. Денков одобри причините ни. Затова през днешния ден подкомисията за надзор на еврофондовете ще я приемем в комисия “, изясни Борисов.
„ Дава се един показателен лист на близки компании или част от тях доста близки до ръководещите, които за нас е необичайно, че са се появили там “, посочи водачът на ГЕРБ.
Освен това той попита какво значи фиктивен развой на оценка, залегнал като термин в тези териториални проекти.
„ Така написано, това значи. Академик Денков ме увери, че не е по този начин и още в петък тези фрази ще изчезнат “, показа той на въпрос значи ли това, че парите ще ги получат близки до Политическа партия компании.
По думите му това било несъзнателно позволена неточност.
„ Като виждам компанията на Дечо Колев, нямам нищо срещу, само че той е главен спонсор на „ Промяната “. Рибарски му е някогашен чиновник.
За да няма напрежение и подозрителност, разговарях с тях и се надявам това да завърши в петък “, разкри Борисов.
В сряда единствено няколко часа откакто от финансовото министерство оповестиха за отпадане на планове от Плана за възобновяване, ГЕРБ даде изключителна конференция, на която сигнализираха, че „ се раздават милиарди на странни компании “.
Освен това през днешния ден Борисов съобщи още, че съгласно него това ръководство било неповторимо в света – без коалиция и удържайки на толкоз гневни офанзиви.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР