Разгонен мачо, нахлул гол в дома на жена от село

...
Разгонен мачо, нахлул гол в дома на жена от село
Коментари Харесай

Загорял ром нахлу гол при съпруга на гурбетчия в Крупник

Разгонен мачо, нахлул гол в дома на жена от село Крупник, бе наказан на година и половина затвор условно. Илиян Евтимов, по прякор Фабиян, бе приет за отговорен от съда за нощната си случка, която подхванал на 28 май предходната година. Около 2.30 часа загорелият за жена ром се вмъкнал в къщата на Даниела А., чийто мъж бил на гурбет в Испания. Жената, която спяла с детето си, се стреснала от шума на блъснатата врата и станала от леглото. Когато светнала лампата и излязла в коридора, видяла отсреща си мъжа, който бил както майка го е родила. Тя съумяла да изкрещи „ Помощ! “, при което голият самец я стиснал за шията.

Станало блъскане посред им, само че като видял ужаса в очите на дамата и се чул рев на дете от спалнята, той се отказал от мерака си и си тръгнал, оповестява struma.bg .

Потърпевшата жена е подала тъжба в полицията за претърпяното. Първоначално разказът й бил признат със подозрение, само че среднощният клиент по този начин или другояче е привикан за пояснения. На база на нейните свидетелски показания му е повдигнато обвиняване за това, че е направил опит да влезе в непознатото жилище след приложимост на мощ. В правосъдна зала Илиян Евтимов признал, че имал полови планове, които не осъществил, откакто видял какъв брой уплашена е дамата. В хода на делото са разпитани и служителите на реда, които са провели следствието.

Районният арбитър Калина Иванова през вчерашния ден му наложи наказване от 1 година и 6 месеца отнемане от независимост, което отсрочи за изпитателен период от 3 години, считано от влизане на присъдата в законна мощ. Освен това той бе наказан за изплати на пострадалата жена 2000 лева, представляващи обезщетение за породените от действието неимуществени вреди. Присъдата предстои на обжалване пред Окръжен съд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР