Разглези ни тази козметична индустрия, но пък на нас никога

...
Разглези ни тази козметична индустрия, но пък на нас никога
Коментари Харесай

Всичко за кожата ни на едно място!

Разглези ни тази козметична промишленост, само че пък на нас в никакъв случай няма да ни омръзне да глезим кожата си, да глезим себе си. Обичаме тези откраднати мигове, след които се усещаме по-красиви, по-балансирани и спокойни. Въпреки че това от време на време наподобява като задача невъзможна, е въпрос на един час време, в което да затворим вратата на банята и да го подарим себе си. И в случай че не го създадем ние самите, няма кой. Може би по тази причина мултифункционалността в козметичната промишленост постоянно работи. Помните ли когато се появиха BB кремовете, след това и тяхната CC версия? Бързо ги заобичахме, нали? Точно тъй като с един артикул получаваме толкоз доста за кожата си. Улеснява живота ни тази мултифункционалност и я търсим постоянно, когато времето ни минава сред „ откраднати мигове “ и „ затворени порти “.

Е, към този момент имаме още нещо, което ще ни помогне за това. Можете ли да предположите, че с един комплект в комфортен стилен размер можете да ексфолирате, масажирате, епилирате, бръснете, подстригвате и почиствате кожата си? Невъзможно, незабавно бих споделила аз, само че не и до момента в който не хванах в ръцете си. Освен че отстранява нежеланото окосмяване, епилаторът има още три плъгини, с които ексфолира, масажира и тонизира, като защищава от появяването на враснали косъмчета и подтиква циркулацията в кожата.



Заедно с това отстранява по-късите от тях доста по-успешно от кола маската и бих споделила, че има и надалеч по-дълготраен резултат. Самобръсначката и тримерът пък ни избавят за по-чувствителните зони, тъй като знаем какъв брой мъчително може да бъде за някои от нас обезкосмяването на подмишниците и бикини зоната. Едната приставка към FaceSpa нежно отстранява косъмчетата по лицето, а специфичната четка за лице почиства и ексфолира кожата, с цел да получим по-добър резултат. С нея лицето се почиства доста по-прецизно, в сравнение с по обичайния метод, и то всекидневно.



За мен извънредно огромно преимущество е това, че епилаторът може да се употребява безжично и откогато имам подобен, не мога да си показва да се събразявам с кабели и контакти. Батерията устоя до 50 минути в работен режим, което е изцяло задоволително да отстрани цялото нежелано окосмяване от себе си. Това, че е водоустойчив пък го прави подобаващ за приложимост, до момента в който си взимаме дневния душ, тъй като от време на време даже и един път седмично не стигаме до тези по този начин мечтани „ откраднати мигове “. Още една причина да се радваме на този комплект от, който ни оказва помощ да се усещаме добре в кожата си, без да се постанова да влагаме прекалено много време и старания за това.

 

С поддръжката на Braun

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР