Раздялата с някой, когото обичате, винаги е болезнена. Особено ако

...
Раздялата с някой, когото обичате, винаги е болезнена. Особено ако
Коментари Харесай

След 44 г. брак мъжът й я оставил. Тогава тя се променила и го накарала да съжалява (видео)

Раздялата с някой, който обичате, постоянно е мъчителна. Особено в случай че сте с него отдавна и сте построили сериозна връзка, цялостна с хубави мемоари, които в никакъв случай няма да забравите.

Представете си, че сте изоставени от някого, с който сте прекарали повече от 40 години. Със сигурност води до тежък срив. Със сигурност е била уплашена, откакто не е била сама от 17-годишна.

След 44 години брак Вики от Далас, Съединени американски щати, е изоставена от брачна половинка си. Разводът не бил елементарен. Според нейни близки Вики била унищожена. След развода околните й били на мнение, че дамата би трябвало да стартира да живее още веднъж.

По време на брака си Вики не се отнасяла изключително претенциозно към външния си тип. Това не било приоритет за нея. И това дало резултат.

Идеята на сестра й

Тогава на сестрата на Вики й хрумва концепция, която прекатурва живота на Вики с главата надолу.

В Съединените щати множеството хора познават известния стилист Кристофър Хопкинс, който е основният воин на телевизионното шоу The Make Over Guy.

Кристофър е прочут с удивителната си дарба да изважда най-хубавото от визията на всяка жена. Той е експерт, който вижда кои черти би трябвало да бъдат подчертани повече и какви облекла ще подхождат на дадена фигура.

И по този начин, желаейки Вики да се трансформира в най-хубавата версия на себе си, сестра й я записала за видоизменение при известния стилист.

В момента, в който Кристофър Хопкинс видял Вики и научил за разрушеното й сърце, той не се поколебал нито за момент да й помогне. Бил решен да върне самочувствието й.

Вместо да оформи просто една бърза прическа, Кристофър вярвал, че нейната невероятна вътрешна хубост изисква цялостна трансформация. След като забелязал очевидната й липса на убеденост или меланхолия, Кристофър решил да направи всичко допустимо за тази прелестна дама.

Невероятна трансформация

Оказва се, че епизодът, в който Вики се появила в шоуто, е измежду най-гледаните от всички трансформации на The Make Over Guy. Каква е повода за това? Трансформацията й била безусловно невероятна.

Той почнал с косата на Вики, като премахнал огромна част от косата и боядисал останалата част. Когато цветът почнал да работи, стилистът се концентрирал върху нейния грим.

Той почнал, като оцветил веждите й с колорит или два по-светли от естествения им цвят, тъй че да се слеят с неотдавна изравнения загар на кожата й, откакто нанесъл малко основа. Вики последователно изгубила остарялата си идентичност, до момента в който се преобразила изцяло.

„ Боже мой! Ти сподели същинската хубост на тази жена. Почти ме разплака. Изглежда необикновено. Много се веселя. Знам, че си бил благословия за нея “, бил единствено един от многото мнения, които направиха епизода с преобразяването на Вики толкоз известен.

Трансформацията на Вики била забелязана от хиляди по малкия екран и YouTube. Много от тях коментирали какъв брой е красива.

Спокойно може да се каже, че някогашният й брачен партньор не е очаквал, че след развода им Вики ще получи такива похвали и ще притегли интереса на хиляди хора.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР