Раздялата с новините на bTV и раздялата с майката на

...
Раздялата с новините на bTV и раздялата с майката на
Коментари Харесай

Лошо. Какво сполетя Венелин Петков след раздялата с Маданска

Раздялата с новините на bTV и раздялата с майката на двете си деца Николета Маданска унищожиха дефинитивно Венелин Петков, който другояче постоянно е показал висок дух и самочувствие.

51-годишният новинар към този момент напряко не наподобява на себе си, макар че постоянно е бил младолик и задоволително харизматичен, с цел да не му дадат годините, на които действително е. От стрес побелели косата му, веждите и брадата. Това се случило, откакто стана ясно, че двамата с Николета Маданска дефинитивно се разделят.
-->
Спортната водеща напусна Петков още през предишното лято, само че двамата близо половин година успяваха някак да запазят това в загадка. Блондинката си стегнала багажа и си тръгнала от къщата на някогашния тв началник в Бистрица дружно с двамата им синове, с които все още живее при своите родители в близкото до София село Лозен.

Макар животът им да изглеждаше слънчев и благополучен, близки до разпадналата се световна двойка настояват, че двамата са имали съществени неразбирателства и търкания във връзка с развъждането на наследниците им.

Първородният им наследник Йоан проплака през ноември 2020 година, а в края на 2021 година се роди и братчето му Михаил. Преди появяването на децата Венелин и Николета не подписаха брак, а в този момент обстановката с родителските права върху синовете им не била по никакъв начин розова.

В медийните среди се заприказва, че двамата даже са стигнали до правосъдни разпри, тъй като не могли да се схванат по кротичък път. Покрай проблемите в персоналния си живот Петков прошарен и измършавял, само че за сметка на каръка в любовта най-малко му вървяло в работата, написа News2.bg

След като бе уволнен от директорския пост в bTV, който в този момент е ангажиран от неговия досегашен другар Антон Хекимян, Петков не мина в редиците на конкурентна телевизия, а се захвана с учителство. Той е учител в частно столично школо, където води часове по ексцентрични дисциплини на възпитаници в начален стадий на образование. От началото на 2023 година стартира и втора работа, присъединявайки се към преподавателския състав на УНСС, където изнася лекции пред студентите в специалността " Мултимедийна публицистика "  към катедра " Медии и публични връзки ". Бившият новинар се води хоноруван учител, каквито са и редица някогашни политици и фигури от публичния ни живот.

Николета Маданска пък към момента е в майчинство и евентуално, откакто то изтече, още веднъж ще се върне в спортната емисия на bTV. Посветила се е изцяло на двете си деца и не демонстрира с нищо, че Петков ѝ липсва.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР