Раздялата на Шакира с испанския футболист Жерар Пике завладя отново

...
Раздялата на Шакира с испанския футболист Жерар Пике завладя отново
Коментари Харесай

Шакира сложи фигура на вещица на балкона си да гледа точно към бившата ѝ свекърва

Раздялата на Шакира с испанския футболист Жерар Пике завладя още веднъж заглавията на пресата след стартирането на нейната епична ария " BZRP Music Session #53 ", в която разчиства сметките си с него.

Бившата двойка разгласи края на 11-годишната си връзка посредством взаимно изказване предходната година, само че това е последният път, когато двете международни звезди направиха нещо дружно. 

В песента, донесла ѝ милиони, певицата споменава новата другарка на Пике - Клара Чиа Марти и някогашната й свекърва Монсерат Бернабеу. Тя също по този начин сложи фигура на магьосница в действителен размер на балкона на дома си, който гледа към дома на майката на Джерард.

Драмата не свършва дотук, защото неотдавна беше обявено от испанския вестник " Marca ", че Шакира строи стена, с цел да отдели дома си. Изданието заяви, че телевизионна камера е видяла бетонобъркачка да работи към къщата на певицата в Барселона. 
   
Бернабеу е помолила един от чиновниците на Шакира да обърне вещицата, с цел да не гледа към къщата й, която е на същата улица, съгласно испанското шоу " Mas Vale Tarde ".

Испанският публицист Марк Лейрадо Милан загатна, че враждата продължава от седмици и написа в Туитър: " Преди седмици получих информация, че майката на Пике се тревожи за хипотетичен обред, осъществен с нея посредством черна магьосница. Но не му отдадох голямо  значение ".

Шакира загатна някогашната си свекърва в песента, пеейки на испански: " Ти ми остави свекърва като комшия. С пресата пред вратата ми и дълг към данъчните ". Тя също по този начин декларира, че Пике е сменил Ферари с Туинго, Ролекс с Касио, сравнявайки себе си с младата му възлюбена. 

Както се споделя най-добре се смее този, който се смее финален, а към този момент това е Шакира: новата ария към този момент ѝ е донесла $512 000 от YouTube, $500 000 от Amazon, $360 000 от Spotify и $1,2 милиона от Apple.

Тези числа единствено ще нарастват с течение на времето.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР