Къде е Хасково?“ - чуди се Кадиев, Кедъра с червен

...
Къде е Хасково?“ - чуди се Кадиев, Кедъра с червен
Коментари Харесай

Марги Хранова, Дара Екимова, Павел Колев и Ицака играят за буркан в Аз обичам България

„ Къде е Хасково? “ - чуди се Кадиев, Кедъра с червен картон, а Алекс Сърчаджиева повежда хорото в новия епизод на играта

Този петък от 20:00 ч. по bTV в „ Аз обичам България “ следва същински оспорвана игра с присъединяване на „ класиката в жанра “, както ще я дефинира Сашо Кадиев – изключителната Маргарита Хранова. В неговия тим ще блесне още ютюбърът Павел Колев, а Ицака, ще бъде в противниковия тим, дружно с „ бързата мисъл “ в петъчния епизод – надарената и красива Дара Екимова.

В тази радостна и пъстра компания, с доста смях, закачки - плачки, истории за първи целувки, скороговорки и жаргони, и непрекъснато настигане в резултата, настроението ще бъде повече от „ на равнище “. Всички в залата и пред екраните ще имат опция да научат доста непредвидени и любопитни обстоятелства за България, до момента в който се забавляват и си припяват едни от най-обичаните български песни. Специално присъединяване в едно от осъществяванията ще има и певицата Петя Панева, която завоюва купата „ глас на България “ в сезон 8. Наградата за спечелилите в епизода и този път ще е много апетитна – огромен буркан с апетитен български конфитюр, а кой от двата тима ще го грабне – ще стане ясно след броени часове.

„ Къде е Хасково? “ ще се зачуди откровено капитан Кадиев, изправен пред картата на България, до момента в който Кедъра без никакво съмнение ще си „ завоюва “ не жълт, а напряко червен картон в една от игрите. Кой тим ще „ удари на камък “ с рисунките и по какъв начин Маргарита Хранова „ ще съкруши “ водещата с най-неочаквана скороговорка до момента в който всички се загряват за „ Буквуване “ - феновете ще схванат на следващия ден вечер по bTV.

Истински въодушевяващ посетител и този път ще блесне в играта „ Героите измежду нас “, а дали някой от участниците ще успее да отгатне кой е той – следва да стане ясно. Към кой от капитаните ще бъде отправено тежкото обвиняване - „ довечера ти провали тима “ и кой тим ще грабне успеха безусловно при последното завъртане на „ колелото на ориста “ – гледайте в петък от 20:00 ч. по bTV в „ Аз обичам България ”.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР