Раздялата на Анита Димитрова и Рачков май не изненада чак

...
Раздялата на Анита Димитрова и Рачков май не изненада чак
Коментари Харесай

Голяма промяна за Анита! Забрави ли Рачков

Раздялата на Анита Димитрова и Рачков май не изненада чак толкоз почитателите на артиста и тв водещ, които предричаха точно подобен процес на връзките с много по-младата от него модифицирана русокоска, написа Шоу Блиц.

Въпреки че се разделиха относително неотдавна и както се споделя - смяната в статуса им е още прясна, това напълно не пречи на силиконката да покаже какъв брой бързо може да не помни, стига да е в добра компания.
-->
От скорошно стори на плеймейтката излиза наяве освен какъв брой добре си прекарва тя времето, само че и по какъв начин тъкмо чества свободата си. Димитрова към момента не е коментирала формалните аргументи за раздялата с известния тв водещ, само че е видно, че тя сносно й се отразява. Блондинката е заобиколена от приятели и е във вихъра на купона.

А дали има нов мъж в живота й, с който да споделя тези мигове, с изключение на с приятелите си, доста скоро вероятно ще стане ясно.

Неотдавна Рачков разкри, че с Анита са останали в положителни връзки, само че са взели решение да сложат завършек на връзката си.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР