Раздялата на Александра Богданска и ексцентричният Дани Петканов се отрази

...
Раздялата на Александра Богданска и ексцентричният Дани Петканов се отрази
Коментари Харесай

Алекс Богданска се стопи след развода, не прилича на себе си

Раздялата на Александра Богданска и ексцентричният Дани Петканов се отрази по друг метод на двамата. Може и да не го демонстрира, само че сърцето на Алекс е разрушено, а неотдавна тя показа, че косата ѝ почнала да окапва. Тя пробвала разнообразни способи за прекъсване на косопада, само че към този момент нищо не пособие. Възможно е повода за рухването на коса да е преживения стрес към раздялата със звездния кореспондент.
                             

Красавицата смъкна към 10 кила и сега тя наподобява извънредно кльощава. Но това като че ли не я възпира и тя продължава прецизно да съблюдава строги хранителни режими, да гладува и спортува. А това явно не се отразява добре на косата ѝ. 

Чаровната Александра въпреки всичко откри метод да прикрие оредяването на хубавата си коса, като от известно време носи разнообразни модели и цветове шапки.
                             

Появиха се експерти, които разясняват, че шапките може да задълбочат проблемите ѝ, те не са целесъобразни, когато косата пада. Алекс обаче очевидно не се тормози от тези отзиви и продължава да ги носи и редува.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР