Раздразнението в ръководството на Уест Хем нараства сериозно заради забавянето

...
Раздразнението в ръководството на Уест Хем нараства сериозно заради забавянето
Коментари Харесай

Уест Хем бесни на Арсенал заради Деклан Райс

Раздразнението в управлението на Уест Хем нараства съществено поради забавянето на приключването на прехвърлянето на Деклан Райс в Арсенал, твърди тази заран “Дейли Мейл ”. Шефовете на “чуковете ” са гневни, защото двата клуба се споразумяха за рекордна договорка на стойност 105 милиона паунда, която ще направи халфът на “чуковете ” най-скъпия британски футболист в историята.

Той даже към този момент мина медицински прегледи, само че формалното му показване с екипа на “артилеристите ” се бави, защото юристите на отбора “топчиите ” към момента преглеждат документите и не са дали зелена светлина за довеждане докрай на прехвърлянето.

Това, естествено, забавя и проектите на Уест Хем за укрепване и потребление на сериозна част от парите на пазара. Шефовете на " чуковете " са набелязали няколко играчи за заместници на своя полузащитник, само че желаят да се подсилят и в други зони. За средата на терена се загатват имената на Денис Закария от Ювентус, Джеймс Уорд-Праус от Саутхамптън и Скот Мактоминей от Манчестър Юнайтед. Арсенал пък към този момент купи Кай Хаверц от Челси, само че в този момент се изчаква окончтелно привършване на прекосяването на Райс и Юриен Тимбер от Аякс, като вярата е това да стане до неделя, когато момчетата на Микел Артета отпътуват на турне в Съединени американски щати.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР