Разделно хранене за Телците, Раците да забравят десертитеАстродиетолозите открай време

...
Разделно хранене за Телците, Раците да забравят десертитеАстродиетолозите открай време
Коментари Харесай

Вталяване според зодията

Разделно хранене за Телците, Раците да не помнят десертите
Астродиетолозите от много време сформират самостоятелни проекти за вталяване, ръководейки се от четирите стихии, на които се подчиняват всичките зодии. Огънят контролира интензивността на храносмилателните процеси и обмяната на веществата, изгаря калориите и токсините. Въздухът ръководи перисталтиката, работата на нервната и кръвоносната система, скоростта на придвижване на силата в организма. Водата охлажда и прочиства - от нея зависи циркулацията на всички течности в тялото. Земята дава отговор за отделителната система. Ето и по какъв начин да се вталим съгласно зодията си. 

Овен
-->
Макар да са импулсивни и нетърпеливи по природа, представителите на знака реализират заветните параметри 90-60-90 с помощта на своята интензивност и мощна воля. Може би не незабавно, само че триумфът им е в забрадка вързан. Овни, с цел да не се отклоните от набелязания път, пазете се от всевъзможни изкушения - поддадете ли се, обиколката на талията ви неизбежно ще се усили с няколко сантиметра. Яжте артикули с кондензиран, ослепителен, лют усет. Също по този начин лук, чесън, ядки, зелени подправки. Избягвайте полуфабрикатите, алкохола, солта, прекомерно меките храни. Избавите ли се от навика да хапвате на крайник, ще разрешите доста от проблемите си, свързани с непотребните килограми.

Телец

Накои от Телците живеят, с цел да ядат, а с сходен метод съхраняването на строен контур е доста мъчно. Други - методичните и дисциплинираните, могат да отслабнат, като разчитат на утвърдени от лекарите диети, на възприятието си за ред, на навика да приключват започнатото. Най-важно е да обуздаят пристрастеността си към десертите и изобщо към сладкото. Телци, яжте плодове с червен цвят, зеленчуци, пълнозърнест самун, овесени ядки. От подправките - къри или пикантен червен пипер. Избягвайте бързите въглехидрати с източници захар, бял самун, мед, както и съдържащите нишесте артикули. Изпробвайте разделното хранене, с помощта на което освен няма да преяждате, само че и ще се наслаждавате на трапезата си.

Близнаци

Принадлежите към стройните по природа щастливци, а в случай че въпреки всичко качите килограми като разследване на стрес, елементарно се вталявате. За страдание губите хъс, когато упованията ви не се реализират на секундата и тогава сте подготвени да изпробвате даже най-безумните диети, обещаващи мълниеносен резултат. Яжте риба, сирене, моркови, цитруси, бадеми, марули - всички те укрепват нервната система. Избягвайте стимулиращите питиета. Разнообразието ви притегля, по тази причина опитвайте непрекъснато нови непознати храни.

Рак

Подвластните на знака, известни като огромни и импулсивни чревоугодници, могат с години да мечтаят за вталяване, без обаче да преразгледат менюто си. Въпреки своя сензитивен корем, те са отлични кулинари, по тази причина диетата като ново гастрономично премеждие е в положение да ги увлече. Трудно отслабват единствено раците, които обичат хем да похапват, хем да гощават другите, по тази причина най-добре цялото им семейство да промени навиците си. Раци, открийте системата на хранене, която се вписва идеално във всекидневния ви живот и давайте самоуверено напред. Яжте артикули, богати на калций и флуор - прясно и кисело мляко, сирена, яйчни жълтъци, броколи, карфиол, домати. Избягвайте картофи, десерти, люти ястия и подправки. Не прекалявайте с храната, когато сте уплашени.

Лъв

Ресторанти, посетители, дегустации, всемирски събития - лъвовете знаят по какъв начин да трансфорат живота си в празник. Уважаеми, вие се палите бързо по следващата диета, само че първият сложен миг може да ви извади от релси. Затова се ориентирайте към не изключително строги режими, които ще ви разрешат да запазите за дълго своята мотивация. Яжте гъби, телешко, пуешко, сьомга, слънчогледови семки, авокадо, кълнове - богати са на витамин Е и усъвършенстват кръвообращението. Избягвайте артикули, повишаващи равнището на холестерола - масло, сметана, скотски мазнини. Най-добър резултат за вас дава груповото намаляване - приобщете двама-трима другари към диетата.

Дева

Почти маниакални перфекционисти, Девите поставят педантични грижи за фигурата си. Не се боят от компликациите и елементарно понасят лишенията. Разбират какъв брой значимо е да съвместяват диетата с физическите натоварвания, броят съзнателно калориите. Деви, яжте най-много вегетарианска храна, която може да сформира до 85% от менюто ви - ядки, кореноплодни зеленчуци, пълнозърнест самун, кафяв ориз. Избягвайте рафинираните артикули, бързата храна, огромните количества месо. Не отслабвайте с повече от 500 грама на седмица - единствено по този начин резултатът от напъните ви ще бъде дълготраен.

Представителите на останалите зодии могат да чакат продължението в идващия брой на " Стандарт ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР