Разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да

...
Разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да
Коментари Харесай

Близък човек до Радев с тежки обвинения към управляващите

Разбрах какво е да си политик на бъдещето. За да си подобен, би трябвало да лъжеш безскрупулно и за всичко, написа във Facebook секретарят на президента Димитър Стоянов.

" Като се стартира от 3-4 пъти по-евтиния LNG, мине се през готовността ICGB и потеклия азерски газ на договорна цена, неустойките, водената двойнствена външна политика изключително по македонския въпрос, шестте метра водосточна тръба за 1 млн. лева, трите стълба за 2 млн. лева, пропагандаторите за непозната страна, получаващи по 4000 лева ", декларира в обществената мрежа Стоянов.

По думите му, с цел да си политик на бъдещето, би трябвало да " заклеймиш наложително инакомислещите за поклонници на непозната страна единствено и единствено тъй като имат мнение друго от твоето ".

" А е и политически правилно. Даже е по-убедително да го направиш в изявление за Гардиън. Нима това не е заемане на комфортна поза с цел да запазиш поста си? Въобще не е! ", прибавя секретарят на президента и продължава:

" За да си политик на бъдещето би трябвало да не разрешаваш да те подлага на критика дори когато излагаш българите на риск от студуване или недояждане (инфлацията над 16%). Ако някой посмее да подлага на критика политиците от бъдещето, то той се трансформира в политик от предишното па бил той и мажоритарно определен президент ".

Според него, с цел да си политик от бъдещето,  би трябвало още да " вярваш в правотата си макар, че всички към теб ти споделят, че си сбъркал ".

" Пука ти, значимото е да си мислиш, че си политик на бъдещето и да клатиш останалите в страната си малко над 6 млн. българи! Ако това е разбирането за политик на бъдещето, то благодаря ви! Предпочитам политика от предишното! ", приключва поста си Димитър Стоянов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР