“Разбирам другарите ми, които се отказват. Такава кампания на тъмно

...
“Разбирам другарите ми, които се отказват. Такава кампания на тъмно
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Няма да се откажа, някой трябва да светне лампата


“Разбирам другарите ми, които се отхвърлят. Такава акция на мрачно не вършат даже ГЕРБ в ромските махали. Като претендент за ръководител към днешна дата не знам какъв брой са хората, имащи право на глас. Ще остана до дъно, тъй като когато всичко това свърши, някой въпреки всичко би трябвало да светне лампата и да освети по какъв начин е минал този избор”. Това съобщи на среща с членове на софийската организация в зала 3 на НДК претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. По думите му омразата, изляла се по него, не го е разколебала. “Само в един миг се замислих, когато видях по какъв начин се тормозят и притискат хората, които ме поддържат, а част от тях даже не познавам лично”, показа Добрев. Той съобщи, че най-важното за него са хората в Българска социалистическа партия. “Без тях няма хрумвания, няма традиции”, добави претендентът за ръководител.

Добрев показа програмата си за развиване на партията и на България. В партийната част той подчертава върху положението на клубовете по места и тяхното материално застраховане. В програмата за развиване на страната, Добрев уточни няколко акцента - обучение, което да надгради стопанската система ни, правосъдна промяна с повече правдивост и по-малко политика, налично опазване на здравето и опазването на околната среда. “Само образована нация може да прави нов вид стопанска система, с висока добавена стойност, която да даде и по-високо качество на живот”, сподели още той. По думите му новото ляво е изнесеното работно място, което те прави част от света, без значение дали си във Видинско или Родопско село.

*Материалите в рубриката са предоставени от претендентите за ръководител на Българска социалистическа партия и се разгласяват без промени от редакцията. Редът за публикуването им е избран от чоп, изтеглен от ЦКПИ на 10 август.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР