Разбира се, че ще участвам в изборите, защото постиженията на

...
Разбира се, че ще участвам в изборите, защото постиженията на
Коментари Харесай

Гърневски - машите на президента ни вадят от Европа

" Разбира се, че ще вземам участие в изборите, тъй като достиженията на демокрацията са директно подвластни от броя на подадените бюлетини. Всички желаеме по-добър живот, повече правдивост, само че на изборите нормално гласоподават половината от нас. Колкото повече хора гласуваме, толкоз повече народна власт ще реализираме. Ще гласоподавам на първо място в качеството си на гласоподавател "  Това сподели политикът деец Спас Гърневски пред Марица.

" Във  времена на цялостен безпорядък и враждебен реваншизъм, който сервира на страната ни погромаджийското  правителство на метежника-президент, решението да застана на страната на  ГЕРБ е мощно стимулирано от две  причини.

Първата и най-важна сега е да се пресекат уверено опитите за отклонение на България от европейския й път на развиване. Втората е да бъде продължено строителството на нова демократична и самостоятелна България с размаха, който това направи в последното десетилетие ГЕРБ отпред с безспорния си и влиятелен европейски водач Бойко Борисов.

Избиран съм на много виновни постове, каквото съм постигнал - постигнал. За това през вчерашния ден в персонална среща с водача на ГЕРБ Борисов заявих, че в случай че бъда препоръчан за присъединяване в листата за идните избори, ще приема.

На по-младите политици ще дам един непретенциозен съвет: Политиката не е скок във висините с един размах, а дълъг и нелек път, който би трябвало да извървиш. Участието в нея няма никакъв смисъл, в случай че по този път не отстояваш идея, в която си уверен и в която твърдо вярваш. Тя може и би трябвало да се отстоява без значение от позицията, която ти е избрана в съответната листа, и без значение от това дали изобщо си в нея ", споделя още Спас Гърневски.. 

 

 

.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР