Разберете дали ще се разведете през следващите две години! Ако разпознаете

...
Разберете дали ще се разведете през следващите две години!
Ако разпознаете
Коментари Харесай

Разберете дали ще се разведете през следващите две години!

Разберете дали ще се разведете през идващите две години!

Ако разпознаете следните сигнали и двамата сте подготвени да извършите нещо по този въпрос – несъмнено можете да спасите брака си. В противоположен случай вашите връзки ще бъдат унищожени!

Ако установите най-малко три от тези седем знака, само че и двамата не предприемете дейности да разрешите проблемите – връзката ви може бързо да завърши. Бъдете почтени със себе си, до момента в който четете следните наблюдения:

1. Ако най-малко една година не сте получили никакъв подарък от колегата си, даже и най-малкото внимание, като обичано цвете или шоколад.

2. От времето, прекарано дружно, 90% сте в интернет или другарство и диалози с приятелите си, като че ли се избягвате един различен.

3. В неделя нямате и едно хранене дружно, когато сте свободни да говорите за всичко.

4. Рядко сте дружно, няма ухажване и допиране заради липса на време.

5. Сякаш говорите на стената. Той/тя слуша това, което казвате, само че няма реакция, като че ли разговаряте сами със себе си.

6. През последния месец не сте си лягали дружно едновременно с дни.

7. Има дни (когато сте разграничени доста часове), когато никой не изпраща SMS денем и даже не разговаряте по телефона.

Ако три от тези изказвания се отнасят за вашата връзка, би трябвало да сте наясно с проблемите, с цел да избегнете по-големи такива по-късно. Потърсете решение допустимо най-скоро!

Всяко взаимодействие би трябвало да се гради, само че въпросът е доколко и какъв брой би трябвало да се влага в тази връзка, изключително в случай че трудът не води до резултати.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР