Районният съд в Пловдив глоби мъж с 1200 лева заради

...
Районният съд в Пловдив глоби мъж с 1200 лева заради
Коментари Харесай

Обезумял пловдивчанин преследва автомобил из целия град, наряза лицето на шофьора с нож

Районният съд в Пловдив санкции мъж с 1200 лв. поради хулигански дейности, които се изразявали в нахлуване над водач с нож. Екшънът се е разиграл през май 2016 година, написа " Трафикнюз ".

Тогава пловдивчанин се е прибирал от село Труд по Карловско шосе с персоналния си автомобил „ Хонда”, в същото време наказаният мъж се присъединил в придвижването с „ Опел Вектра” по шосето от Автомагистрала „ Тракия”. Въпреки че не е ясно дали е зародил някакъв спор сред двамата, лидерът с опела е бил очевидно подразнен от държанието на другия водач.

При влизането си в града хондата се движела в последна дясна лента, когато опела се изравнил с нея и лидерът почнал да вика и алармира към другия водач да спре. Мъжът се тормозил и не спрял, а нараснал скоростта.

Достигайки до кръстовището на бул. „ Васил Априлов” и бул. „ Дунав”, хондата спряла на светофарната уредба. В този миг обезумелият мъж, минал край него, завил и спрял пред предницата на автомобила на очевидеца.

Изпадналият в амок мъж излязъл на открито и почнал да се саморазправя с другия водач, като му се развикал и го нападнал с нож, като даже го порязал по лицето.

Нападнатият мъж се опитал да отнеме ножа на обвинения, като в същото време от вектрата излязъл и още един мъж. Тримата се сблъскали, само че по същото време се намесили водачи и пасажери от други спрели леки коли, които разделили мъжете. Двамата нападатели се качили в опела и избягали от местопроизшествието.

След това обаче обезумелия мъж бил арестуван от полицията, а против него е почнало дело за безчинство. Съдът въпреки всичко е бил благосклонен против пловдивчанина и той е бил освободен от наказателна отговорност и санкциониран с 1200 лв..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР