Районният съд в Несебър гледа мярката за неотклонение на Динко

...
Районният съд в Несебър гледа мярката за неотклонение на Динко
Коментари Харесай

Динко Вълев пред съда: Ядосах се, защото мнимият просяк лъжеше стари хора

Районният съд в Несебър гледа мярката за неотклонение на Динко Вълев , против който са повдигнати обвинявания за безчинство и насила . Бизнесменът от Ямбол, стана прочут като „ ловецът на мигранти ” преди няколко години.
 
 Динко мярка Булфото

36-годишният мъж беше задържан на 6 август от полицията в Несебър. Причината е публикуван видеоклип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин той удря просещ мъж , представящ се за неработоспособен . Насилието се случва на входа на хипермаркет в село Равда.
 
 Динко мярка Булфото

На влизане в правосъдната зала Динко съобщи, че съжалява за случилото се. Ядосал се обаче, тъй като мнимият бедняк лъжел остарели хора . " Мога да предложа работа на този човек, тъй като нуждая се от хора за работа “, сподели в правосъдната зала Вълев.

Адвокатът на Вълев показа две медицински експертизи, като съобщи, че клиентът му има съществени здравословни проблеми . Преди по-малко от година му е предписана специфична диета и надзор от кардиолог . Сред претекстовете за желаната от бранителя му по-лека мярка бе и това, че той е татко на две деца, живее на фамилни начала с приятелката си от няколко години и е шеф на компания.

Именно компанията на Вълев евентуално е най-големия му коз . Ако ямболията, прочут в страната като „ ловеца на мигранти “, реши да не оказва помощ при тежки пътни произшествия по пътищата в Бургаско, страната остава с „ вързани ръце “, защото нито една работа не разполага с техника за изтеглянето на обърнати ТИР-ове, разяснява БГНЕС.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР