Районния съд в Монтана одобри споразумение между прокуратурата и защитата

...
Районния съд в Монтана одобри споразумение между прокуратурата и защитата
Коментари Харесай

Осъдиха мъж, помлял с чук кеш терминал, защото изгубил на хазарт

Районния съд в Монтана утвърди съглашение сред прокуратурата и отбраната на обвиняем за наказване от 8 месеца " Пробация " локален гражданин, който помлял с чук устройство за разплащане, ядосан от загуба на хазарт, оповестиха от правосъдната палата в регионалния град.  Според документите по делото на 40-годишният мъж, с букви З. Р. Ц. дошъл във очевидно нетрезво положение и с чук в ръка в магазин в Монтана и оповестил пред всички, че ще счупи единия от двата инсталирани в помещението кеш терминали.

Нападателят авансово се извинил на продавачката за това, което ще се случи, по-късно се обадил на полицията и също съобщил, че ще троши кеш терминал,  след което пристъпил към деяние. Посетителят нанесъл с чука няколко удара на едното от разплащателните устройства, при което направил на части екрана му. Пристигналите на място ченгета задържали развилнелия се монтанец, преди да ги е подхванал и тях с чука.

По време на следствието се изяснило, че мъжът е счупил кеш терминала тъй като изгубил огромна сума пари като залагал на
хазартни игри на известна компания.  „ Исках да си отмъстя и да ме заловен, с цел да схванат всички по какъв начин съм бил излъган и да предпазя други като мен! “, обяснил повода за дейностите си наказаният.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР