Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство

...
Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем по бързо производство
Коментари Харесай

Мартин Камбуров с две обвинения, пуснаха го от ареста срещу 1000 лв.

Районната прокуратура в Пловдив притегли като обвинен по бързо произвеждане 38-годишния Мартин Камбуров, оповестиха от държавното обвиняване. Нападателят на " Берое ", който има 217 попадения в родния хайлайф и е втори във безконечната класация по този индикатор, е упрекнат за това, че 26 май в Пловдив незаконно е унищожил непознати движими движимости - три броя „ скоби " от система за репатриране, благосъстоятелност на Оперативна програма „ Паркиране и репатриране ", както и за непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и очевидно пренебрежение към обществото.

Според събраните досега доказателства, в неделя на пловдивската улица „ Полк. Сава Муткуров " е бил паркиран лек автомобил " Фолксвагаген " след подложен знак за възбрана за престой и паркиране и спомагателен индикативен знак за репатриране с „ Паяк ". Покрай него минал специфичен автомобил от Оперативна програма „ Паркиране и репатриране " с трима чиновници - лидер, текелажник (прекачвач) и полицейски чиновник от „ Общинска полиция ".

Заради неправилното паркиране, на фолксвагена са сложени три скоби, а чиновниците подготвяли репатрирането му. В този миг се появил Мартин Камбуров, защото автомобилът бил благосъстоятелност на негова позната. Когато видял тримата чиновници, футболистът почнал да ги наскърбява и ругае. Той хвърлил по позорен метод на земята пред тях 30 лв. - една банкнота от 20 лв. и една банкнота от 10 лв., с цел да заплати таксата за погрешно паркиране.

Полицейският чиновник му изискал документ за идентичност, само че Камбуров отказал да го даде. Той се качил в автомобила и потеглил, макар поставените скоби. След няколко метра спрял, а на място пристигнали екипи на „ Общинска полиция " и на Трето РПУ. Установено е, че „ скобите " са били развалени по време на придвижването и не могат да се употребяват наново.

Мартин Камбуров е арестуван за период от 24 часа, а през днешния ден с разпореждане на прокурор му е наложена мярка за неотклонение „ Парична гаранция " в размер на 1000 лв..

Бързото произвеждане против футболиста ще завърши в законния период.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР