Районната прокуратура в Пловдив образува дело срещу родителите на момиченцето,

...
Районната прокуратура в Пловдив образува дело срещу родителите на момиченцето,
Коментари Харесай

Съдят родителите на детето, паднало от втория етаж, докато те спели

Районната прокуратура в Пловдив образува дело против родителите на момиченцето, което на 6 септември е паднало от втория етаж на жилището. Разследващите ще откриват по какъв начин детето, което е на 1, 3 година, е политнало от прозорец на дома и дали фактически става въпрос за трагичен случай.

Досъдебното произвеждане е за оставяне без контрол на малолетно лице. За това закононарушение законът планува до 3 година отнемане от независимост и публично неодобрение. По предварителна информация по време на случая бащата и майката спели. Има данни, че са използвали алкохол. Данните от пробите им към момента не са показани по делото. Прокуратурата е упълномощила на чиновници от Агенцията за протекция на детето да изготвят обществен отчет.

В момента момиченцето е университетската болница " Св. Георги " в Пловдив. Оттам оповестиха, че е с черепно-мозъчна контузия, само че в устойчиво положение. Настанено е в клиниката по детска хирургия, а на следващия ден се чака да бъде преместено в неврохирургия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР