Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност 51-годишен поданик

...
Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност 51-годишен поданик
Коментари Харесай

Британски гражданин повреди 56 леки автомобила, повдигнаха му обвинение

Районната прокуратура в Добрич притегли към наказателна отговорност 51-годишен гражданин на Англия, дълготрайно пребиваващ у нас, за увреждане на 56 автомобила в регионалния град, оповестяват от Апелативна прокуратура - Варна.

Снощи Д.У. и фамилията му посетили родственици на неговата брачна половинка. Поради вдигнатия от компанията звук, съседи създали забележка, която разгневила британеца. Под въздействието на използвания при гостуването алкохол той влезнал в спор с тях.

Около 2:15 часа мъжът напуснал дома на околните си, счупил стъклото на входната врата на блока, в който живеят, и почнал да реже гумите на паркираните начело коли. След това траял към прилежащия блок и по този начин съумял да повреди общо 56 транспортни средства.

След извършени оперативно-издирвателни мероприятия Д.У. е открит на ул. " Топола " в Добрич, посочи за Българска телеграфна агенция представителят на Районната прокуратура в Добрич Даниел Илиев. Британецът е арестуван за период до 72 часа. Очаква се на следващия ден съдът да прегледа настояването на обвиняването за налагане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР