Районната прокуратура в Бургас наложи постоянна мярка за неотклонение задържане

...
Районната прокуратура в Бургас наложи постоянна мярка за неотклонение задържане
Коментари Харесай

Майка преби осиновеното си дете, прокуратурата разпореди незабавен арест

Районната прокуратура в Бургас наложи непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на 49-годишна жена, арестувана от полицията за побой над 8-годишния си осиновен наследник. Случаят е от 29 юли т.г., само че беше огласен от пресслужбата на Областната дирекция на МВР- Бургас едвам през днешния ден, когато против майката е повдигнато и второ обвиняване.

Според очевидци, дамата жената пътувала с колата си „ Пежо 307 “по така наречен „ Царевски път “, когато при прекъсването на автомобила се пробвала да издърпа момченцето от возилото. Детето не желало да слиза от колата, а очевидци настояват, че тогава е нанесен и побоя.

Съдебните медици открили, че момченцето е с леки телесни повреди.

По сигнала е формирано бързо произвеждане, като след голям брой незабавни оперативно-издирвателни и процесуално следствени дейности, майката е е арестувана за период до 24 часа. По искане на прокуратурата е постановено наложително задържане.

На потърпевшото момченце е осъществен разпит в „ синя стая “ в наличието на квалифицирани психолози, арбитър от Районнен съд и необикновен представител. Бързото произвеждане е обединено с друго досъдебно произвеждане против същата жена, формирано по отношение на подаден сигнал за това, че през непостоянен интервал от време на 2023 год. дамата оставила без контрол и грижа двете си малолетни деца на 5 и 8 години, които осиновила.

Работата по случаите продължава от чиновници на Районно ръководство - Царево.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР