Районната прокуратура на Стара Загора наблюдава досъдебно производство за причиняване

...
Районната прокуратура на Стара Загора наблюдава досъдебно производство за причиняване
Коментари Харесай

Прокуратурата пое случая с мъжа, ранил трима полицаи в автобус

Районната прокуратура на Стара Загора следи досъдебно произвеждане за причиняване на телесна щета на полицейски орган при или във връзка осъществяване на службата му.

Става въпрос за случая от понеделник, при който 25-годишен мъж рани трима служители на реда край Стара Загора. До нападението се стигна, откакто мъжът почнал да буйства в рейс по линията Стара Загора-Сливен. Той опитал да счупи стъкло и да скочи от транспортното средство. Тогава водачът се обадил на 112.

Пристигналите на място трима служители на реда от Първо районно управление (на МВР) на МВР-Стара Загора пробвали да го озаптят и арестуват, само че той със сгъваем нож нанесъл леки пострадвания в региона на главата на двама от полицейските чиновници.

25-годишният бил откаран в Центъра за незабавна помощ в Стара Загора за обзор и освидетелстване от психиатър . Полицейските чиновници били откарани в същото лечебно заведение, където били обслужени амбулаторно и освободени без заплаха за живота. При прегледа било открито, че и третият полицейски чиновник бил получил телесно увреждане - разтежение на коленни връзки на левия крайник.
 
 БГНЕС-->

На място е осъществен оглед на местопрестъпление от дежурна оперативна група, като се правят всички неотложни все още процесуално- следствени дейности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР