Районна прокуратура - Стара Загора привлече като обвиняем 34-годишния Н.П.

...
Районна прокуратура - Стара Загора привлече като обвиняем 34-годишния Н.П.
Коментари Харесай

34-годишен в ареста за побой на пенсионер в магазин

Районна прокуратура - Стара Загора притегли като обвинен 34-годишния Н.П. за причиняване на междинна телесна щета на 65-годишния А.М. Това оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

Престъплението е осъществено на 17 юни в град Крън, община Казанлък. След зародил сред двамата спор в локален магазин, обвиненият нанесъл удар с пестник в региона на брадичката на потърпевшия, който е паднал и си е блъснал главата. Пострадалият е настанен в болнично заведение с черепно – мозъчна контузия и заплаха за живота, прецизират от прокуратурата.
 
Обвиняемият е осъждан за закононарушения от общ темперамент срещу собствеността и срещу личността. През 2008 година е бил освободен от Поправителен дом в град Бойчиновци, където е търпял наказване " отнемане от независимост " в размер на 3 години и 9 месеца, допълват от Апелативната прокуратура.

Наблюдаващият прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане в Районен съд - Казанлък за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР