Ергенът Алек Младенов даде интервю за социалните мрежи часове след

...
Ергенът Алек Младенов даде интервю за социалните мрежи часове след
Коментари Харесай

Алек: Маги и Надежда са ми като другари от войната, в момента нямам чувства и към двете

Ергенът Алек Младенов даде изявление за обществените мрежи часове след непредвидения край на третия сезон на сватовническото риалити, което приключи с непредвиден край - той не избра нито една от двете си фаворитки Маги и Надежда, а се раздели с тях посредством видео обръщение, провокирало доста мнения. " Чувствам Маги и Надежда като приятели от войната ", съобщи младият предприемач и призна, че сега няма усеща и към двете. Ет окакво още сподели Алек:

Съжаляваш ли за нещо, би ли направил нещо по друг метод?

Не. Може да не съм бил напълно справедлив и правилен във всяко нещо, само че съм реагирал по метод, който считам за правилен за себе си по отношение на обстановката. Взел съм си верните уроци и това към този момент е зад мен. Това е животът просто.

Какво мислиш за това, че девойките направиха първата крачка?

Аз върша първата крачка, само че в тази обстановка там те вършиха първата крачка. 

Какво е мнението ти за девойките от предаването?

Усетих, че са хубави дами. Беше ми доста прелестно. Надявам се да са добре. И съм сигурен, че както за мен, по този начин и за тях, това е било едно доста хубаво прекарване с доста хубави уроци за мен и за тях. Искам да са добре.

В момента имаш ли усеща към Маги и Надежда?

Не.

Ако Маги и Надежда бяха тук, какво би им споделил?

Ще ги прегърна, ще ги запитвам по какъв начин са. С усмивка. Имам възприятието, че те са ми като приятели от войната. Като ветерани, като сътрудници и сътрудници ги усещам поради общото прекарване там. Защото това премеждие е един път в живота.

Ако същото се беше случило на сестра ти, какво би я посъветвал?

Първо ще следя средата, в която се случва. Ще се опитам да проучвам обстановката за двете страни. И по-късно ще посочвам с пръсти. 

Повлияла ли е майка ти на избора ти?

Каквото и да кажа - хората ще си вадят заключения. Не, не ми е повлияла. Нямам желание да се боря против хорското мнение. Моят живот си продължава със така и така предаване. Всичко си ми е наред. Благодаря ви доста! 

 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР