Районен съд в Москва постанови да се продаде на търг

...
Районен съд в Москва постанови да се продаде на търг
Коментари Харесай

Продават на търг жилище на Киркоров

Районен съд в Москва постанови да се продаде на търг жилище на артиста Филип Киркоров поради неплатен заем към банкрутиралата латвийска банка ABLV Bank, заяви РИА новости, позовайвайки се на публично решение, оповестено на уеб страницата на правосъдните реализатори

Съдът желае от Киркоров и компанията му " Филип Киркоров Продакшън " да се платят 779 000 евро (54 милиона рубли), които са просрочени отговорности и част от кредитния контракт, като общото обвързване е повече от 3,3 милиона евро.

На търг отива както жилището, което е оценено на 200 милиона рубли, по този начин и цялата бяла и черна техника, дружно с климатиците.

Адвокатът на Киркоров - Александър Добровински удостовери, че артистът има задължгеия по заема.

Филип Киркоров го плащаше изрядно допреди две години, когато банката банкрутира. След това трябваше да се превеждат парите на трети лица, само че това е доста рисково, по тази причина и заемът престана да бъде обслужван, сподели бранителят.

По думите му  след решението на съде към този момент ще е ясно по какви сметки ще се превеждат сумите. Така и не излиза наяве обаче дали Киркоров има намерение да си вземе назад жилището.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР