Районен съд – Монтана одобри постигнатото споразумение между Районна прокуратура

...
Районен съд – Монтана одобри постигнатото споразумение между Районна прокуратура
Коментари Харесай

Дадоха още 6 месеца затвор на младежа, избягал от Общежитието в Бойчиновци

Районен съд – Монтана утвърди постигнатото съглашение сред Районна прокуратура и отбраната на обвинения Г. Т. Ч. за наказване 6 месеца „ Лишаване от независимост “ за бягство от общежитие към Затвора във Враца.
На 29.12.2020 година, към 16.55 часа, 23 годишният пандизчия Г. Т. Ч., който изтърпявал наказване 1 година „ Лишаване от свобода” за осъществен от него обир, прескочил оградата на Общежитието от закрит вид в Бойчиновци при Затвора - Враца. Беглецът незабавно бе разгласен за национално търсене от Главна дирекция „ Национална полиция “ и на 1 януари 2021 година бе открит и хванат в дома на собствен родственик в село Борован. Пред съда Г. Т. Ч. от Борован - с начално обучение, незает, неженен – живущ на фамилни начала, осъждан, се призна за отговорен за бягството от общежитието към Затвора – Враца и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказване 6 месеца „ Лишаване от независимост “, които да изтърпи дейно при първичен „ непоколебим “ режим.
Г. Т. Ч. би трябвало да заплати по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи – Монтана направените по водене на делото 175.65 лв. разходи за правене на видео-техническа експертиза.
Определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР