Големи части от Обединеното кралство ще бъдат разтърсени от чудовищни

...
Големи части от Обединеното кралство ще бъдат разтърсени от чудовищни
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците се подготвят за жестоки гръмотевични бури след великолепната експлозия от 23C

Големи елементи от Обединеното кралство ще бъдат разтърсени от чудовищни ​​гръмотевични стихии на следващия ден, демонстрират нови метеорологични карти.

Повече от 25 mm дъжд - съвсем една трета от типичните превалявания за май - ще ударят елементи от Съри от към 16:00 часа в четвъртък, споделят синоптиците в InMeteo. Пороите също ще бъдат мощни в Кент с почти 20 mm дъжд, които се чакат през цялата вечер в и към Royal Tunbridge Wells.

Бурите ще бъдат необятно публикувани, като се чакат случаи чак на запад до Пембрукшър и чак на изток до Кентърбъри, Кент. Метеорологичните карти, издадени от InMeteo, демонстрират, че най-яростните стихии се чакат в Съри, изключително в и към Гилдфорд, от 16:00 часа. Гръмотевичните стихии ще бъдат изключително оживени и в Уилтшир и Съмърсет.

Въпреки че гръмотевиците и светкавиците ще преминат бързо през ранната вечер, дъждовете ще останат в тези региони и в останалите окръзи на генезис през цялата нощ. Ще бъде влажно и в цялостен Лондон, въпреки и с по-малък късмет за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР