Тирел Хатън има способността да спечели един от голф турнирите,

...
Тирел Хатън има способността да спечели един от голф турнирите,
Коментари Харесай

Британска голф звезда каза, че може да бъде сред най-добрите в света, ако спре избухванията на гняв

Тирел Хатън има способността да завоюва един от голф шампионатите, в случай че успее да овладее страстите си, съгласно Юен Мъри.

Hatton се радва на доста триумфи в кариерата си, спечелвайки шест трофеи от European Tour, един път в PGA Tour и два пъти като част от Team Europe в Ryder Cup. Неговото звездно качество беше явно, когато LIV Golf му даде договорка на стойност £50 милиона да се причисли през януари.

Но англичанинът към момента няма победа на мейджър и коментаторът на Sky Sports Мъри счита, че умствената страна на играта му го разочарова. Hatton ще се състезава на US PGA Championship във Valhalla тази седмица и може да бъде измежду кандидатите.

Бивш шотландски голфър, трансформирал се в коментатор на Sky Sports Murray, сподели пред The ​​Express: „ Мисля, че Tyrrell е един от най-хубавите играчи в светът е състезател, който няма недостатъци във връзка с голфа

„ Не мисля, че можеш да се представяш на най-високо равнище и да си толкоз променлив, колкото той може да бъде от време на време. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР