Шофьор достигна скорост от 150 мили в час, докато тригодишно

...
Шофьор достигна скорост от 150 мили в час, докато тригодишно
Коментари Харесай

Шофьор вдига 150 мили в час с дете, 3, седнало на коляното на пътника преди ужасяваща катастрофа при преследване на полицаи

Шофьор доближи скорост от 150 благи в час, до момента в който тригодишно дете седеше на коляното на пасажер, преди да се забие в дирек.

Служители от полицията на Голям Манчестър започнаха да наблюдават Audi A3 по Bury New Road в Heywood във вторник вечерта (14 май), преди да се трансформира в гонене с висока скорост, откакто водачът не съумя да спре към 6.57 вечерта.

Аудито е карано през Рочдейл, към Уитуърт и по-късно още веднъж назад в Рочдейл, достигайки скорост от 150 благи в час, преди да се разбие в дирек на лампа на улица Бентли към 19:10 часа, сподели полицията. Мъжът, карал колата, и другият пасажер от мъжки пол бяха задържани по съмнение за рисково шофиране, неспиране за полиция и владеене с желание за доставка на опиати от клас B. Полицаите също откриха канабис в колата.

По време на преследването тригодишно дете е вътре в автомобила, седнало на коляното на пасажера, до момента в който в Audi-то е намерено и куче. Оттогава детето е взето под полицейска отбрана, удостовери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР