Бащата на финалистката в Ергенът Надежда Вишева се оказа богат

...
Бащата на финалистката в Ергенът Надежда Вишева се оказа богат
Коментари Харесай

Братът на ергенката Надежда кандидат за депутат, бащата - мастит бизнесмен

Бащата на финалистката в " Ергенът " Надежда Вишева се оказа богат предприемач, който обаче зарязал детето си.

На Гергьовден момата му честити рождения ден със фотография в обществените мрежи, която обаче бързо изтри. Тя не го назова по име в поста, които към този момент не може да бъде забелязан, само че Hotnews.bg разбра, че става дума на Диан Вишев, който върти хотели и заведения на Цигов чарк и по южното Черноморие. Четирите му компании работят още в областта на внос-износа, дизайна, спедиторската активност. 

На фотографията, която Надежда качи, той е с голям златен ланец и необятна усмивка, само че връзките му с участничката в " Ергенът " не постоянно са били безоблачни.

Самата тя призна в предаването, че татко й ги изоставил, когато била още дребна и съвсем не се интересувал от нея и от майка й.

" Впоследствие леко затоплихме връзките си, само че това се случи наскоро и да си призная, не мога да го усещам непосредствен. По-скоро поддържаме връзка официално, когато се наложи, по празници и прочие ", изяснява русокоската.

Бащата живее с по-млада даже от самата Надежда жена. Ергенката има и брат Дейвид, който оказва помощ в фамилния бизнес на таткото и предалга първокласни парцели в Цигов чарк. 

Той пък е претендент за народен представител от Пазарджик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР