Районът в Странджа – между селата Момина църква и Факия

...
Районът в Странджа – между селата Момина църква и Факия
Коментари Харесай

Странджа е осеяна с трупове на млади мъже. В стомасите им откриват странно зелено вещество

Районът в Странджа – сред селата Момина черква и Факия в община Средец се е трансформирал през последния месец в поле за безименни мъртви млади мъже, написа Флагман бг.
За това свидетелстват локалните поданици, които съвсем всеки ден виждат по какъв начин санитари товарят в трупните коли за спешна помощ следващото тяло.
Тази заран в моргата на УМБАЛ Бургас бе докаран още веднъж мъж, на забележима възраст 20-25 години, без документи са идентичност, без персонален багаж, единствено с мобилен телефон, от който обаче е извадена сим картата.
Предстои да му бъде направена аутопсия. Трупът е прокиснал две денонощия край пътя, покрай Момина черква.
От първичния оглед на останките е ясно, че няма следи от принуждение. Най-зловещото е, че камерата в поделение по „ Съдебна медицина “ към този момент не може да събере телата на докарани от този регион мъже.
Те не могат да бъдат заровени, тъй като никой от тях няма документи за идентичност.
При аутопсиите им се вземат проби, с цел да се откри идентичност посредством ДНК, в случай че въобще в миналото някой потърси собствен непосредствен.
Чудовищната смъртност е обвързвана със следната безапелационна констатация – остра сърдечна непълнота, предизвикваща тромбоемболия на аортата или в белия дроб.
Това е съответната последна причина за провокираната гибел, която може да настъпи, както от бронхопневмония, по този начин и от предозиране с опиати.
Най-страшното е, че в стомаха на някои от умрелите млади мъже, все на възраст сред 18 и 30 години, са открити следи от зелено вещество, прахообразно.
Приемано е или във тип на хапчета, или във тип на прахуляк. Подозира се, че е раздавано от каналджиите, с цел да може групата от незаконно преминаващи емигранти по-бързо да се движи в пресечения планински регион.
Целта е бежанците да не усещат отмалялост, само че при множеството от тях, изключително такива, които са прекарали коронавирус, дрогата оказва смъртоносно въздействие.
Към момента няма данни какви са констатациите на профилираната лаборатория към ОДМВР-Бургас, в която би трябвало да са изпратени проби със наличието от телата.
Налице е обаче информация, че е допустимо преминаващите незаконно границата ни да са съзнателно дрогирани с долнокачествен рисков опиат от каналджиите.
Това се отнася на първо място за искащи да стигнат до Западна Европа, които нямат задоволително средства, с цел да обезпечат превоз.
Те идват до границата ни в извънредно физическо безсилие – ползвайки най-ниската цена на уредниците на схемите.
Преходът на границата в сектора около община Средец е най-лесен, защото оградата е изцяло разрушена от месеци.
В този сектор от границата в община Средец оградата изцяло липсва и това е известно на всички каналджии
Общо 14 са телата на откритите в тази част от границата незаконни мигранти, оставени за предпазване в бургаската „ Съдебна медицина “.
Най-мародерското обаче е, че бегълците са обирани от своите по директива на каналджиите незабавно откакто техен сателит издъхне – документите за идентичност, пари, скъпи движимости като часовник и обувки, само че най-много сим картите от телефоните, с цел да не бъде открита кореспонденцията им с каналджиите при вероятно следствие.
През юли и август тази година Странджа се е трансформирала безусловно в място, където са струпани хиляди незаконни мигранти, част от които провокират и вилнеещите в последно време пожари.
Гранична полиция би трябвало да спомага неотложно на здравните управляващи, с цел да се откри вид, в който час по-скоро да се освободят местата в моргата.
През последната седмица обаче се получават и нови затруднения, свързани с бежанци от Афганистан и Ирак. В труповете им, на секрети места, са оставяни съзнателно джипиеси, след което групата, докопала се до страни в Западна Европа, уведомява съответното посолство, акцентирайки местонахождението им на роднините.
По този метод такива тела са извеждани от страната ни и погребвани в родината им. Това обаче са откъслечни случаи. В гората на Странджа има толкоз доста човешки трупове, че животните безусловно разнасят цели елементи от тях.
Вчера в моргата на Бургас са пристигнали единствено две подбедрици, оставени от чакалите полуизядени. Границата ни на процедура е неохраняема, тъй като хиляди навлизат без никакво затруднение.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР